Om galan

Hjältar firas på galan

Välkommen till vår årliga gala i Mjölby! – En hyllning till framgång, nätverkande och hjältar!

Växtkraft i Mjölby kommun är huvudarrangör tillsammans med våra partner Företagarna, Mjölby Kommun och Östgötatidningen samt Handelsbanken och Möllers Sverige AB bjuda in till vår årliga företagsgala.

Vi är stolta över att bjuda in dig till en minnesvärd kväll där vi samlas för att fira prestationer, skapa nya kontakter och hylla de hjältar som har gjort extraordinära insatser inom vår region.

Fira framgångar:
Vår gala är en tid för att lyfta fram och hylla de framgångar som våra medlemmar och deltagare har uppnått under det gångna året. Från imponerande individuella bedrifter till kollektiva prestationer som har format vår kommun och region, det är en kväll att fira och vara stolta över.

Nätverkande:
Galan erbjuder en unik möjlighet att knyta nya kontakter och stärka befintliga relationer. Oavsett om du är en nykomling i regionen eller en etablerad veteran, är det en plattform där idéer kan utbytas och samarbeten kan bildas över en välkomnande atmosfär.

Hylla hjältar:
Vi tar oss tid att erkänna och hylla de hjältar som har gjort en verklig skillnad. Deras mod, beslutsamhet och dedikation inspirerar oss alla och visar oss vägen framåt.

God mat och underhållning:
Njut av en gastronomisk upplevelse av högsta klass medan du minglar med andra likasinnade individer. Under kvällen kommer du också att underhållas av spännande och minnesvärda framträdanden som kommer att lägga till extra glans till denna speciella tillställning.

Kom och delta i en kväll fylld av festligheter och inspiration. Tillsammans kommer vi att fira, nätverka och hylla framgångar på vår årliga gala i Mjölby.